Skip to content

Business Unlimited Unlock (hidden) potential and/or reveal obstacles

scheiding

Voor bedrijven biedt Aquila Blu diverse diensten die met name gericht zijn op hoe individuen, teams en gehele organisaties goed kunnen (blijven) functioneren in een steeds veranderende omgeving. Met name in bedrijven waar technologie een grote factor is, is het belangrijk om snel te kunnen anticiperen op veranderingen. Hoe zorg je ervoor dat werknemers zich kunnen blijven ontwikkelen en daarmee het bedrijf laten innoveren en groeien? Hoe zorg je ervoor dat werknemers hun creativiteit kunnen toepassen en daardoor nieuwe innovatieve producten kunnen ontwikkelen?

Coaching

Naast Counseling verzorgt Aquila Blu ook coaching van individuen en teams op de werkvloer. De onderwerpen kunnen heel divers zijn, o.a: Hoe blijf ik ontwikkelen? Ik heb het gevoel dat ik vastzit, wat nu? Hoe pak ik een bepaalde situatie/uitdaging aan. Ik ervaar (veel) stress tijdens mijn werk, hoe hiermee om te gaan? Hoe kunnen we beter samenwerken?

Innovatie

Veel bedrijven zijn vanuit één idee ontstaan en zijn daarmee succesvol totdat de markt of technologie verandert. Innovatie is niet iets eenmaligs maar een continu proces wat in golven beweegt. Om (weer) innovatief te worden en te blijven is het belangrijk te weten wat innovatie is, wat innovatie blokkeert en wat innovatie bevordert. Hierbij spelen vele aspecten een rol, van individu tot aan organisatiestructuur.

Aquila Blu verzorgt workshops over Innovatie en kan desgewenst ook adviseren.

Screenshot ABC Innovation
Thema : Geef je brein de ruimte voor innovatie
Methode : Presentatie / Workshop
Voor wie? : Iedere persoon in iedere rol
Duur : 2-2,5 uur
Groepsgrootte : 5-15, i.v.m. interactiviteit en persoonlijke touch, andere opties zijn in overleg mogelijk
Inhoud : Hoe creeër je vanuit niets, iets? Hoe werkt het in je brein? Hoe beïnvloedt en/of blokkeert het Ego onbewust dit proces? Hoe open je jouw creativiteit? Wat maakt een innovatieve cultuur?

 

Unlock Potential

Wanneer je als individu of organisatie langdurig vanuit vaste patronen naar iets kijkt kan iets zo “normaal” worden dat je niet meer herkent welke waardevolle zaken je bezit of zie je niet meer die mogelijkheden om verder te ontwikkelen. Maar raak je steeds meer gefocust op en gefrustreerd door wat niet kan en/of wat de ander wel kan of heeft.

Aquila Blu helpt individuen en/of organisaties spiegelen, eigen identiteit (terug)vinden, blokkades herkennen en opheffen om het onbegrensde (verborgen) potentieel te benutten.

 

 
 
 

Translate »