Skip to content

One Truth

scheiding

Bewust of onbewust, zijn we allemaal op zoek naar de waarheid. Terwijl we zoeken, creëren we.

Waarheid is onze identiteit. Als we de waarheid niet hebben gevonden, verkeren we in een identiteitscrisis. De huidige gezondheids-, klimaat-, milieu-, politieke- en economische crises zijn slechts uitingen hiervan.

Als je moeite hebt om geluk te vinden, mentale of fysieke gezondheidsproblemen ervaart, of je verloren voelt in een wereld vol crises, is dit een teken dat je op zoek bent naar je identiteit.

Ik kan je begeleiden om je identiteit te vinden, ongeacht het pad* dat je hebt gekozen, en je helpen bij het verwijderen van onnodige (emotionele) bagage en het overwinnen van obstakels.

Ik beweer niet de waarheid te bezitten, iedereen die dit beweert, heeft het nog niet gevonden. Mijn enige claim is te weten waar jij de waarheid kunt vinden.

Wanneer je vredig en vrij bent, weet je dat je de waarheid hebt gevonden.

Alles is Één,
Één is Alles,
Alles is wat jij bent.

Mijn werkwijze is direct, snel en puur natuur. Neem voor meer informatie of het boeken van een counseling sessie contact met mij op.

De indicatieve vergoeding voor counseling is 85€/uur inclusief btw. Het eerste uur is gratis, zodat je kunt ontdekken of ik je kan helpen. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen. In plaats van een vast tarief zou ik graag willen dat je een passende vergoeding bepaalt op basis van de waarde die je uit de sessie haalt en wat je kunt veroorloven.

 

*) Jouw eigen pad, wetenschappelijk, filosofisch, spiritueel, religieus, doorgegeven tradities of een combinatie hiervan. Ik kan je begeleiden op je pad of je verschillende paden laten zien als je bent vastgelopen.

 

Ontdek je ware identiteit!
Translate »